Over ons

Tandartsenpraktijk Vaerhorst is ingericht op een eenvoudig principe: we doen waar we goed in zijn en alleen waar we goed in zijn. We hebben medewerkers met een zorginhoudelijke functie en medewerkers met een niet zorginhoudelijke functie. Zo weet u zeker dat uw tandarts en of zorgverlener niets anders aan het hoofd heeft dan de gezondheid van uw gebit. Een veilige gedachte.


Medewerkers


Bij Tandartsenpraktijk Vaerhorst maken we zo een duidelijk onderscheid tussen de zorg en alles wat ondersteunend is. We werken in teamverband en staan samen garant voor de hoogste kwaliteit. We kunnen hierdoor efficiënter werken en meer aandacht aan u besteden door veel voorkomende taken te delegeren.


Moderne apparatuur


Bij Tandartsenpraktijk Vaerhorst werken we bovendien met moderne apparatuur. Zo kunnen we een compleet zorgplan van uw gebit maken. Onze praktijk heeft zes behandelkamers die allemaal zijn voorzien van dezelfde hightech apparatuur. U kunt bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit zorg.


Sterilisatieruimte/ Infectieprevetie/ W.I.P. richtlijnen


Natuurlijk hechten we grote waarde aan persoonlijke- en praktijkhygiëne. Al onze zorgverleners dragen daarom altijd handschoenen, mondmaskers en mondkappen tijdens de behandelingen. Daarnaast heeft onze praktijk een sterilisatieruimte. Hier werkt een vaste medewerker aan het steriliseren van de diverse materialen. We nemen zo geen enkel risico. 

Onze twitter en facebook pagina’s: TwitterFacebook